HomeVastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling is een entiteit binnen de Veluwezoom Verkerk groep met het specialisme om projecten voor eigen ontwikkeling en bouw te initiëren en daarnaast projecten voor verdere verkoop aan te kopen.

Een goede partner

Wij zijn er van overtuigd dat wij een goede partner zijn die zeker een toegevoegde waarde biedt bij ontwikkeling. We zijn gewend om conceptueel vraagstukken aan te vliegen, veelal met eigen mensen zoals BIM-modeleurs, constructeurs, energetisch adviseurs, etc. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en meedenken in een mogelijke ontwikkeling.

De ontwikkeling

Naast de planvorming, het bouw- en woonrijp maken en het uitgeven van bouwrijpe kavels aan ontwikkelaars of woningbouwcorporaties, is het ook onze taak burgers, geïnteresseerden en pers zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Ook de positionering van de wijk als aantrekkelijk woongebied ligt in onze handen.

Samenwerking

We zoeken echter altijd de samenwerking bij ontwikkeling van een plan met de gemeente/provincie, architecten welke bekend zijn met het gebied of de visie ervan en daarnaast partijen welke de energetische visie van het plan behartigen. Hierdoor wordt het een plan altijd op maat gemaakt.

+