HomeNieuws 3Bloem Fase 2 binnenkort in verkoop

3Bloem Fase 2 binnenkort in verkoop

Na een succesvolle Fase 1 van het nieuwbouwproject 3Bloem in Doetinchem gaan de koopwoningen van Fase 2 binnenkort in de verkoop.

Op zaterdag 7 maart start de verkoop. Van 11.00 uur tot 13.00 uur bent u van harte welkom in een verwarmde tent op de hoek van de Asterstraat en de Oude Terborgseweg in Doetinchem.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van 3Bloem. Ook kunt u contact opnemen met REBO ERA Makelaars en Ten Hag Makelaarsgroep in Doetinchem.

Logo 3Bloem fase 2

Project

Project 3Bloem is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk.

Er zullen in totaal 49 woningen worden gebouwd: 22 koopwoningen en 27 huurwoningen, in opdracht van Sité Woondiensten uit Doetinchem (eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen).

Type Krokus 1 (hoek- en rijwoningen)

Type Krokus 2 (hoek- en rijwoningen)

Type Krokus 3 (hoek- en rijwoningen)

Type Goudsbloem (vrijstaande woning)

Type Iris (Twee-onder-één-kapwoningen)

Type Goudsbloem 2 (vrijstaande woning)

Eengezins(huur)woningen

Levensloopbestendige (huur)woningen

Koopwoningen

De start van de bouw vindt eind 2015 plaats. De woningen worden gerealiseerd op de hoek van de Asterstraat en de Oude Terborgseweg in Doetinchem.

De rijwoningen zijn te koop vanaf € 157.000 v.o.n., een twee-onder-één-kapwoning is te koop vanaf € 197.000 v.o.n. en een vrijstaande woning is te koop vanaf € 251.000 v.o.n. Dit zijn zeer scherpe prijzen voor woningen die standaard 5, 7 of 6 meter breed zijn. De woningen beschikken over een ruime tuin en worden inclusief badkamer-sanitair, keuken en 'energienotanul'-optie aangeboden.

Alle projecten