HomeNieuws Feestelijke viering komst Albert Heijn in Ulft

Feestelijke viering komst Albert Heijn in Ulft

Op 25 februari jl. is de komst van de nieuwe supermarkt aan de Veldstraat in Ulft gevierd. Albert Heijn opent een prachtige vestiging in een nieuw te bouwen pand. Wethouder de heer G. van Balveren sloeg de eerste paal.

De nieuwe supermarkt komt op het nog braakliggende terrein aan de Veldstraat. Ter hoogte van de tijdelijke weg komt de ontsluiting naar het gebied. Bovenop het platte dak van de winkel wordt een parkeerdek ingericht voor ca. 80 parkeerplaatsen. Wij starten de daadwerkelijke bouw in maart 2014 van start gaan. Naar verwachting zal de supermarkt begin 2015 haar deuren openen.

Eerste paal

Centrumplan Ulft

De nieuwe supermarkt is onderdeel van het centrumplan Ulft. In verschillende deelprojecten wordt gewerkt aan een compact en compleet centrum, met een gevarieerd woning- en winkelaanbod.

VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk Bouw B.V.

Het afgelopen jaar is door gemeente, exploitant en ontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed hard gewerkt aan de voorbereiding van het plan. Veluwezoom Verkerk verzorgt de uitvoering.
Logo Volker Wessels Vastgoed
Logo Ulft 7071