HomeNieuws Geslaagde themamiddag Veluwezoom Verkerk

Geslaagde themamiddag Veluwezoom Verkerk

Vorige week donderdag ontvingen wij veel van onze relaties, opdrachtgevers en ketenpartners voor onze themamiddag ‘Hope to the future’.

In het, helemaal in Charles Dickens omgetoverde, Horsterpark in Duiven hebben wij onder het genot van een hapje en een drankje bij diverse thema’s stil gestaan.

Themamiddag

Chris van de Ven, directeur HOPE-XXL, nam ons mee in het gedachtengoed van de jongeren van HOPE-XXL; zij hebben als doelstelling dat iedere wereldburger zijn of haar leven met een cijfer 8 (=goed) waardeert. Veluwezoom Verkerk is met HOPE-XXL een samenwerking aangegaan.

Rik Hulsman vertelde over het VolkerWessels-concept MorgenWonen en Frank Gommers deelde ervaringen uit de diverse PlusRenoveren-projecten die wij afgelopen jaar hebben uitgevoerd in o.a. de Vogelbuurt in Brummen en in Doetinchem.

De burgemeesters van de Liemers-gemeenten waren aanwezig om de Citatenwandeling in het Horsterpark te openen; dit is een 2,5 km lange wandeling door het Horsterpark. Er staan langs het parcours 61 paaltjes met daarop aansprekende teksten van bekende wereldburgers die de wandelaar zullen inspireren.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag en avond en danken iedereen zeer hartelijk voor de aanwezigheid.

Een speciaal dankjulliewel gaat uit naar de medewerkers van het Theepaviljoen Horsterpark die deze middag tot in de puntjes hebben verzorgd.

Foto's: Eddy Boerakker, Arterra