HomeNieuws Hoogste punt Steenstraat Wijk bij Duurstede

Hoogste punt Steenstraat Wijk bij Duurstede

Op 29 oktober jl. hebben wij het bereiken van het hoogste punt in het project Steenstraat fase 2 in Wijk bij Duurstede gevierd.

Hoogste punt 2

Mijlpaal

Het bereiken van deze mijlpaal is gevierd met de omwonenden, het bouwpersoneel en alle betrokken partijen. Ook de heer J. Burger (wethouder van o.a. Grondbeleid en projecten gebiedsontwikkeling van de Gemeente Wijk bij Duurstede), de heer B. Nieuwerth (directeur bestuurder van opdrachtgever woningcorporatie Volksbelang) en de heer G. Verdellen (algemeen directeur Veluwezoom Verkerk) waren hierbij aanwezig.

Om het bereiken van het hoogste punt een feestlijke tintje te geven werden er balonnen opgelaten en het bouwpersoneel werd bedankt door de heren Nieuwerth en Verdellen.

Hoogste punt 3

Project Steenstraat Wijk bij Duurstede

In mei 2014 is Veluwezoom Verkerk gestart met de bouw van fase 2 van dit project. De verwachte oplevering is februari 2015.

In 2012 hebben wij fase 1opgeleverd. Dit betrof eveneens een appartementencomplex van 20 appartementen aan de Steenstraat in Wijk bij Duurstede.

Alle projecten