HomeNieuws Paaltjes slaan voor citatenwandeling HOPE XXL

Paaltjes slaan voor citatenwandeling HOPE XXL

Veluwezoom Verkerk is vanuit de MVO-gedachte een samenwerking aangegaan met HOPE XXL; zij geven richting aan de zoektocht naar een betere wereld.

Afgelopen zaterdag hebben medewerkers van Veluwezoom Verkerk voor HOPE XXL de paaltjes in de grond geslagen door het Horsterpark in Duiven. Deze paaltjes vormen een 2,5 km lange citatenwandeling door het Horsterpark. Diverse uitspraken van bekende en beroemde wereldburgers zijn afgedrukt op de paaltjes. Een wandeling door het Horsterpark wordt op deze manier nog interessanter.

Zowel HOPE XXL als Veluwezoom Verkerk kijken terug op een zeer geslaagde, gezellige en constructieve ochtend.

Officiële opening Citatenwandeling

Burgemeesters en wethouders van de Liemers-gemeenten openen officieel de Citatenwandeling op 10 december a.s., tijdens de themamiddag van Veluwezoom Verkerk die dan georganiseerd wordt.

HOPE XXL

HOPE XXL streeft naar een wereld waarin iedereen zijn of haar leven met ten minste een acht kan waarderen. Daarom hebben de jongeren van HOPE XXL de Liemers List opgesteld: de visie van de jongere generatie op de toekomst.

In februari 2015 is HOPE XXL gepresenteerd aan de Verenigde Naties. Zij zijn gevraagd om de leiding te nemen in de uitvoering van de Liemers List. Intussen wordt de lijst in Nederland al uitgevoerd en blijft HOPE XXL hun toekomstvisie verder ontwikkelen.

Tal van prominenten ondersteunen HOPE XXL. Doe ook mee met HOPE XXL!

Speciale dank aan Hans de Wit voor het maken van de foto's.