HomeNieuws Polikliniek CWZ in gebruik genomen

Polikliniek CWZ in gebruik genomen

Actueel

De polikliniek van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Oosterhout is gisteren in gebruik genomen.

 

 

Polikliniek

De specialisten houden in het vervolg spreekuur in een ruimer opgezet, stenen gebouw aan de Carbatinastraat in het Nijmeegse Woonpark Oosterhout. 

 

De nieuwe polikliniek heeft meer ruimte gekregen voor extra spreekkamers. In de nieuwe CWZ-poli houden vrijwel alle specialismen spreekuur. Naast de röntgenafdeling is er tevens een MRI-scanner en een permanente echokamer ingericht.

 

De feestelijke opening van de polikliniek vindt plaats op 2 november en in 2018 zal er een open dag georganiseerd worden.

 

 

 

 

Architect

Palazzo architecten uit Duiven maakte het ontwerp voor deze polikliniek.

 

Zij zeggen over het ontwerp:

 "Het ontwerp onderscheidt zich door de compositie van de verschillende verticale en horizontale volumes en is geïnspireerd op de stijl van Dudok. onder meer bekend van het stadhuis van Hilversum en het gemeentemuseum in Den Haag. De geleding van de volumes zorgt voor de gewenste kleinschaligheid van bebouwing in de groene en waterrijke omgeving."

Projecten

Alle projecten
+