HomeNieuws Veluwezoom Verkerk biedt mogelijkheden voor starters

Veluwezoom Verkerk biedt mogelijkheden voor starters

"De woningmarkt zit vast", wordt regelmatig geroepen. En inderdaad, het economisch klimaat biedt steeds minder mogelijkheden voor bouwen en verkopen. Een bijzondere vorm van samenwerking zorgt echter voor nieuwe kansen. Woningcorporatie Laris, Veluwezoom Verkerk en de gemeente Montferland hebben de handen in één geslagen om 14 betaalbare starterswoningen te realiseren met een hoge kwaliteit.

Kijkend naar de huidige markt ondervinden vooral starters problemen met het verkrijgen van financiering. De huidige huizenprijzen liggen voor hun simpelweg te hoog. Laris heeft daarom het initiatief genomen voor een samenwerking met Veluwezoom en de gemeente Montferland. Door deze samenwerking worden starters de koopmarkt op geholpen. Juist zij moeten, in deze stagnerende tijden, de gelegenheid krijgen om marktconforme woningen te kopen en daar de vruchten van te plukken, vindt Laris. De onderlinge afspraken met de betrokken partijen en het efficiënter ontwikkelen en bouwen zorgen voor een uitzonderlijk scherpe prijs. Desondanks blijft de kwaliteit ongewijzigd.

Nieuwe starterswoningen Kerkwijk

De 14 starterswoningen worden ontwikkeld in fase 1a van Kerkwijk. De woningen kenmerken zich door een luxe uitstraling en ruime indeling. Het betreffen zes hoek-, twee semi tussen- en zes tussenwoningen met een woonoppervlakte van circa 110 m2, een vaste trap naar de zolder en een open keuken. Alle woningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping, met een mogelijkheid voor een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Daarnaast worden de woningen standaard voorzien van een badkamer, keuken en berging. Dit alles voor de zeer scherpe koopsom vanaf € 138.000,- v.o.n.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze starterswoningen kunt u terecht bij Veluwezoom Verkerk via telefoonnummer  0316 22 18 45 of kijk op de website http://www.startenindidam.nl/.