HomeNieuws Vernieuwde website

Vernieuwde website

In de wereld van nu staat de klant weer centraal.

Dit betekent dat wij als Veluwezoom Verkerk de klant bedienen, met onze diensten en producten, op basis van haar behoeften.

Hiervoor is in eerste instantie een goede communicatie met de klant vereist. Enerzijds om exact helder te krijgen wat voor de klant waarde is en anderzijds om onze waarde aan de klant te communiceren.

Onze website is naast Facebook en Twitter één van de middelen waarmee wij op professionele wijze communiceren met onze klant. Het belang van onze website, in relatie tot de klant, is van groot belang. De website is één van de visitekaartjes van ons bedrijf en laat zien wie wij zijn.

Voor een goede communicatie met onze klanten en geïnteresseerden dient de website authentiek, actueel, doeltreffend en interactief te zijn. Dit is de reden waarom wij onze website hebben vernieuwd.

Nog steeds herkenbaar als website van Veluwezoom Verkerk, maar passend in deze tijd en meer aansluitend bij de behoefte van onze klant.