Veluwezoom Verkerk Bouw bv

KVK gegevens:

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Veluwezoom Verkerk is actief in het ontwikkelen en bouwen van zeer uiteenlopende projecten.We zijn onderdeel van het VolkerWessels-concern. Als onderdeel van het VolkerWessels-concern bieden we opdrachtgevers uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines. Een solide financiële positie biedt de opdrachtgever zekerheid.

Als werkmaatschappij werken we zelfstandig, maar maken gebruik van de gezamenlijke faciliteiten als automatisering, materieel, inkoop en dienstverlening.

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling ontwikkelt uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitbouw. Het ontwikkelen van een project is iets dat je niet alleen kunt doen. Daar heb je partners bij nodig, zoals gemeenten, financiers, woningcorporaties, architecten, adviesbureau's en makelaars. Samen wordt er gewerkt aan synergie.

Veluwezoom Verkerk Bouw

Nieuwbouw

Voor diverse opdrachtgevers realiseert Veluwezoom Verkerk Bouw in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw diverse projecten. Voor de realisatie van de projecten beschikken wij over ruim 65 vaste medewerkers (UTA en CAO). Wij onderscheiden ons door betrouwbaarheid, professionaliteit, kwaliteit en inventiviteit.

ISO en VCA

Wij stellen als bedrijf hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gecertificeerd volgens kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001 en VCA** en we voldoen aan de eisen van bouwgarant. Dit geeft de opdrachtgever voldoende zekerheid dat datgene wat men gerealiseerd wil zien ook gemaakt wordt.

Organisatie

Onze organisatie kent een platte structuur met korte communicatielijnen, de directie bestaat uit de heren R.A. Brons en F.Th.M. Verkerk.