HomeProjecten 8 twee-onder-één-kap-woningen Kerkwijk Didam

8 twee-onder-één-kap-woningen Kerkwijk Didam

Didam

Het project bestaat uit 8 twee-onder-een-kap koop-woningen met karakterisitek jaren ’30 kenmerken, afwisseling in kleur metselwerk en een flexibele indeling waar de kopers kunnen kiezen tussen het wonen aan de voor- of achterzijde. 3 grote slaapkamers, extra seperate toilet op de verdieping, ruimte zolder, een aangebouwde garage in verschillende afmetingen en verder zijn er diverse kopers opties mogelijk.

Het is een traditionele bouw. De 8 woningen worden opgebouwd uit een palenfundering met een prefab fundering. Verder zal de ruwbouw bestaan uit kalkzandsteenwanden en kanaalplaatvloeren.

Wij zorgen zelf voor het verwerken van de diverse kopersopties.

Kerkwijk Didam

De nieuwbouwwijk Kerkwijk, ten zuiden van Didam vlakbij het centrum van het dorp, krijgt langzaam gestalte.

Feiten & cijfers

• Opdrachtgever en ontwikkeling
    Van Wanrooij Projectontwikkeling
  • Architect
    Quadrant architecten
  • Constructeur
    Bekendam en partners
  • Realisatie
    Veluwezoom Verkerk Bouw bv
  • Status
    In aanbouw
  • Start bouw
    10 november 2014
  • Verwachte oplevering
    Eerste helft 2015
  • Projectcategorieën
    Woningbouw

Meer weten over dit project?

Contact De heer Dennis Meuleman »