HomeProjecten Polikliniek CWZ Oosterhout

Polikliniek CWZ Oosterhout

Oosterhout

In opdracht van ABC Vastgoed realiseerden wij voor eindgebruiker Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis een polikliniek in Oosterhout.

 

CWZ is de huurder van de begane grond en de eerste verdieping.

Op de begane grond is er onder andere een MRI-ruimte ingericht.

 

 

Architectuur

Palazzo architecten uit Duiven maakte het ontwerp voor deze polikliniek.

 

Zij zeggen over het ontwerp:

 

"Het ontwerp onderscheidt zich door de compositie van de verschillende verticale en horizontale volumes en is geïnspireerd op de stijl van Dudok. onder meer bekend van het stadhuis van Hilversum en het gemeentemuseum in Den Haag. De geleding van de volumes zorgt voor de gewenste kleinschaligheid van bebouwing in de groene en waterrijke omgeving."

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgever en ontwikkeling
    ABC Vastgoed
  • Architect
    Palazzo
  • Installateur
    ULC Installatiegroep
  • Constructeur
    JVZ Raadgevend Ingenieursburo
  • Realisatie
    Veluwezoom Verkerk Bouw bv
  • Oppervlakte
    2.000 m2
  • Soort uitnodiging
    Bouwteam
  • Status
    Gerealiseerd
  • Start bouw
    Medio november 2014
  • Projectcategorieën
    Utiliteitsbouw

Meer weten over dit project?

Contact de heer Charel Bosveld »
+