HomeProjecten Crematorium Yarden Oosterhout

Crematorium Yarden Oosterhout

Oosterhout

Veluwezoom Verkerk realiseerde i.s.m. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen de nieuwbouw van Crematorium Oosterhout.

Nieuwbouw

Met de bouw van Crematorium Oosterhout zet Yarden haar eerste stappen in Noord-Brabant. Door de samenwerking op te zoeken met Bruijns Uitvaartverzorging, denkt Yarden op het gebied van uitvaarten, aan de wensen van de inwoners van Oosterhout en omstreken tegemoet te komen. De bouw is in het najaar van 2014 gestart en de verwachting is, dat het multifunctionele uitvaartcentrum in het voorjaar van 2015 haar deuren opent.

Crematorium Oosterhout gaat uitvaartmogelijkheden aanbieden aan iedereen die in Oosterhout en omstreken woont. Op het gebied van afscheid nemen en de uitvaart zelf. Het gebouw wordt ingericht volgens het zogenaamde Feeling Environment concept, dat een huiselijke sfeer wil creëren en aansluiten bij de beleving van de bezoeker.

Terreininrichting van Crematorium Oosterhout

Het terrein zal zo ingericht worden dat er op de kavel een natuurlijke uitstraling en route naar het gebouw ontstaat. De bestaande bomen en planten worden zoveel mogelijk gebruikt en onttrekken het gebouw gedeeltelijk aan het zicht.

Sfeerimpressies

Voor sfeerimpressies, zie onderstaand filmpje.

Feiten & cijfers

• Status