HomeProjecten Winkelcentrum De Blenk

Winkelcentrum De Blenk

Ulft

Wij hebben een gedeelte van het winkelcentrum De Blenk in Ulft verbouwd/gerenoveerd.

Project

Het plan (ca. 5.000 m2) omvatte de herontwikkeling van winkelcentrum De Blenk. Het plan is een onderdeel van de in gang gezette revitalisering van het Ulftse centrumgebied. De Blenk wordt herontwikkeld als modern en eigentijds gedeelte van het centrum. Er zijn aanpassingen gedaan aan de bebouwing(sstructuur) en -uitstraling om zo het huidige, introverte karakter van het winkelcentrum als het ware 'te openen' naar de Kerkstraat. Zo ontstaat een meer doorlopende winkelstructuur waarbij de bebouwingswanden de begeleiders van deze structuur zijn.  Ook heeft het gebied een rustige en moderne uitstraling gekregen, met aantrekkelijke gebouwen, waardoor de charme van kleinschaligheid toch behouden blijft.

 

Tevens voerden wij infra-werkzaamheden uit.

 

Op 29 mei 2016 waren wij gereed met onze werkzaamheden en de winkels zijn op 4 juni feestelijk heropend door de winkelaars van winkelcentrum De Blenk.

 

Het winkelcentrum was open/operationeel tijdens de renovatie.

 

 

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgevers
    Skope vastgoed bv en De Grutterij bv
  • Architect
    opZoom architecten
  • Realisatie
    Veluwezoom Verkerk Bouw bv
  • Oplevering
    Mei 2016
  • Status
    Gerealiseerd
  • Projectcategorieën
    Utiliteitsbouw
    Renovatie en Onderhoud
+