HomeProjecten 20 woningen Kerkwijk

20 woningen Kerkwijk

Didam

Er volgt een nieuwe fase voor nieuwbouwproject Kerkwijk Didam.

Vanaf 10 december a.s. gaan er 9 van de in totaal 20 fraaie hoek-/tussenwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in de verkoop.

 

Status eind februari 2017: alle woningen zijn verkocht! De start bouw wordt voorbereid.

 

Totale omvang projecet

20 koopwoningen

Er worden in totaal 10 fraaie en betaalbare rijwoningen en 10 ruime en zeer gunstig geprijsde twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

De woningen hebben een zeer scherpe verkoopprijs, die onder de NHG-grens (Nationale Hypotheek Garantie) valt.

Fase 1

Er wordt in fase 1 gestart met de verkoop en bouw van 9 woningen.

De hoek- en tussenwoningen hebben een tuin met berging en achterom. De woningen zijn licht en ruim, met 3 slaapkamers en een zolder.

 

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een tuingerichte woonkamer. Drie slaapkamers, een zolder vol mogelijkheden en een aangebouwde garage maken de woning helemaal af.

 

Zowel de hoek- en rijwoningen als de twee-onder-één-kapwoningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk.

Kerkwijk Didam

De locatie bevindt zich aan de randweg van Didam met een fraai vrij uitzicht op de tegenover gelegen landerijen. In Kerkwijk is al veel nieuwbouw gerealiseerd in diverse fases. Met deze woningen wordt voldaan aan de lokale en regionale behoefte aan nieuwe, betaalbare woningen voor starters en jonge gezinnen.

 

Dit gedeelte van Didam ligt perfect ten opzichte van de diverse uitvalswegen, waaronder de A12, met in de toekomst de nieuwe aansluiting.

 

Meer informatie over dit project is te vinden op www.kerkwijk-didam.nl.

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Start verkoop Kerkwijk Didam

Actueel

Er volgt een nieuwe fase voor nieuwbouwproject Kerkwijk Didam. Zaterdag 10 december tussen 10.30 en 12.30 uur is de start...

Keuzes maken onder begeleiding Wooniversum

Actueel

Toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject Kerkwijk Didam hebben deze week, onder begeleiding van het Wooniversum , bij...

Kerkwijk Didam: binnen twee maanden 75% verkocht!

Actueel

De verkoop van Kerkwijk Didam verloopt zeer voorspoedig. Binnen twee maanden is al 75% van de woningen verkocht en het...

+