icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 juni 2020

41 Scandinavische woningen in de verkoop

Na een succesvolle verkoop van fase 1 van project Oosthof gaat vanaf vandaag ook fase 2, genaamd Middenhof, in de verkoop. In deze fase worden er 41 karakteristieke woningen aangeboden met wederom een Scandinavisch design.

Middenhof

Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin gebiedsontwikkelaar VanWonen in de eerste fase 44 nieuwe eengezinswoningen heeft ontwikkeld en in de tweede fase 41 eensgezinswoningen. Een woonbuurt in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, hout en duidelijke kleuren.

Bij fase 1 zijn nog enkele woningen beschikbaar en de bouw van de woningen is deels gestart. Gezien het succes van het plan, is besloten om ook een tweede fase aan te bieden. De architectuur blijft hetzelfde, maar in deze fase worden bijvoorbeeld ook levensloopbestendige woningen aangeboden. 

Realisatie

Afhankelijk van verkoop is de planning dat er begin volgend jaar gestart kan worden met de bouw van de 41 woningen. Dit is aansluitend op de woningen van Oosthof, de eerste fase van dit plan.

Verkoop

Voor meer informatie over deze woningen, en natuurlijk bij interesse, kunt u kijken op www.woneninmiddenhof.nl.