icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 juni 2020

69 appartementen bij Lumen Scheveningen in de verkoop

Een uniek project! Dat is Lumen Light Living! Vanaf vandaag zijn de 69 appartementen met 35 verschillende woningtypen, welke direct aan het Scheveningen strand gebouwd gaan worden, in de verkoop. Het ontwerp van het complex is gemaakt door OZ architects. De ene helft van de apprtementen richt zicht op de kust, de andere helft kijkt uit op het land. Voor de bewoners van de appartementen zonder direct zeezicht is er echter de mogelijkheid om van binnenuit de zonsondergang te bekijken. Er zijn namelijk gemeenschappelijke ruimten ontwikkeld in het complex, zoals een coffeelounge, omkleedruimtes met douches, parkeergelegenheid voor fietsen en auto's, etc.

Lumen

Lumen ligt pal naast strand, boulevard en haven. Van al die Scheveningse elementen zie je iets terug in het gebouw. Het laagje zand over de gevel kleurt mee met de zon en zorgt voor een echt strandgevoel. Het moderne lijnenspel van de nieuwe boulevard zien we erin terug. En stoere, nautische materialen als hout en staal refereren aan de haven.

Locatie

De locatie maakt onderdeel uit van het drie-kilometer-lange Scheveningse zeefront, met een ideale ligging tussen de Scheveningse haven en boulevard. 

Het complex komt naast de bekende Vuurtoren te staan. Echter op voldoende afstand zodat het uitzicht van de vuurtoren niet in het geding komt. 

Verkoop

Vandaag, morgen en maandag organiseert Nelisse Makelaarsgroep een meet & greet op De Pier van Scheveningen voor de verkoop van deze 69 unieke appartementen. Inschrijving voor deze meet & greet kan via de website www.Lumenliving.nl.