icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 juni 2020

Oplevering woningen Regenboog Elst in volle gang

Het opleveren van de 16 woningen aan Regenboog Elst is in volle gang. Inmiddels hebben al een aantal bewoners de sleutel van hun nieuwe woning mogen ontvangen.

16 royale herenhuizen

Begin dit jaar is de spreekwoordelijke schop de grond in gegaan en inmiddels zijn er al een aantal huizen opgeleverd. In slechts 20 weken hebben wij deze 16 royale herenhuizen gebouwd, ondanks de roerige tijd.

De huizen zijn echte familiehuizen met standaard 5 slaapkamers. Daarnaast hebben alle bewoners voor een uitbouw aan de woning gekozen waardoor de woning nog ruimer is geworden. Tevens hebben de woningen veel ruimte door de 3 volledige bouwlagen. 

Regenbooglocatie Elst

De locatie van de woningen is op de Westeraam in Elst. Voorzieningen als winkels, scholen en het station Elst zijn op loop- en fietsafstand en snelwegen als de A325, A15 en A12 zijn snel te bereiken.