icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Appartementencomplexen

Het ontwikkelen en bouwen van een appartementencomplex vereist een bijzondere aanpak en de nodige kennis van zaken door de specifieke aard en het karakter van een appartementengebouw. Veluwezoom Verkerk heeft hier de nodige ervaring in. Of het nu gaat om het bouwen van een compleet nieuw appartementencomplex of verbouw van een bestaand appartementencomplex.

Gecombineerde bouw

Bij de bouw van een appartementencomplex kan het gaan om een gebouw van 20 tot wel 200 appartementen. Geen project is te groot of te klein en wordt als een uniek bouwproject gezien. Bij de bouw kan er eventueel met een commerciële plint of in combinatie met deels een andere invulling worden gebouwd. Afhankelijk van de bestemmingsplaneisen.

Duurzaamheid

Bij de bouw van een appartementencomplex is duurzaamheid een belangrijk aspect. Hierbij wordt gekeken hoe een appartementencomplex zo energiezuinig mogelijk kan worden gerealiseerd of omgebouwd en zelf energieneutraal kan worden. Samen met de opdrachtgever gaat Veluwezoom Verkerk bekijken op welke de wensen van de opdrachtgever in het plan verwerkt kunnen worden.