icon-arrow-right
HomeGrondgebonden woningen

Woningbouw

Veluwezoom Verkerk is de specialist in het bouwen van grondgebonden woningen. Hierbij kan gedacht worden aan sociale huur- of koopwoningen, seriematige woningen, tweekappers, vrijstaande villa’s of studentenwoningen. Maar natuurlijk ook een combinatie van bovengenoemde in een plan- of gebiedsontwikkeling. In alle gevallen probeert Veluwezoom Verkerk net het stapje meer te zetten ten opzichte van de concurrentie. Hierbij maakt Veluwezoom Verkerk gebruik van het Samen Slimmer Bouwen programma van VolkerWessels, maar ook van de eigen expertise in huis ten aanzien van projectontwikkeling.

Volledige betrokkenheid

In toenemende mate gaan wij UAV-gc contracten aan met onze opdrachtgevers. Hierbij neemt Veluwezoom Verkerk volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de bestemmingsplan wijziging, de bouw en de nazorg van het gehele traject. Dus van de eerste schets en planontwikkeling tot en met de oplevering. Voor de opdrachtgever betekent dit dat voornamelijk op strategisch niveau het plan besproken wordt en vervolgens de complete ontwikkeling en uitvoering uit handen wordt gegeven.

Duurzaam bouwen

De vraag naar nieuwe energienotaloze huizen en duurzame herbestemmingen van gebouwen en (corporatie)woningen groeit. Een tendens die onomkeerbaar is. Veluwezoom Verkerk heeft veel ervaring met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van woningbouw met deze eisen. Ook via haar moedermaatschappij VolkerWessels. Met innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande woningen zijn duurzaamheid, innovatie en een gezonde ondernemerszin belangrijke bouwstenen van ons DNA.

Projecten

Alle projecten
+