icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontwikkeling

Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling is een entiteit binnen de Veluwezoom Verkerk groep met het specialisme om projecten voor eigen ontwikkeling en bouw te initiƫren.

Een goede partner

Wij zijn er van overtuigd dat wij een goede partner zijn die zeker een toegevoegde waarde biedt bij ontwikkeling vanuit financiële en technische zin.

De ontwikkeling

We zijn vooral sterk in de ontwikkeling van woningbouw in elke vorm dan ook, maar daarnaast keren we onze rug niet voor commerciële of bedrijfsontwikkelingen. Naast de planvorming, het bouw- en woonrijp maken en uitvoering van de plannen, verkopen we deze aan zowel particulieren als institutionele beleggers.

Samenwerking

We zoeken altijd de samenwerking bij de ontwikkeling met deskundigen van een bepaald plan zoals gebouw- of grondeigenaren, gemeenten, architecten welke bekend zijn met het gebied en daarnaast partijen welke de energetische visie van het plan behartigen.