icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Renovatie

Het renoveren van gedateerde woningen bevat vaak grote uitdagingen. Hoe realiseer je duurzame renovatie zonder overlast? Welke kosten brengt het met zich mee? Hoe kunnen pefab- en industriƫle concepten hieraan bijdragen en hoe ver zijn we al met energie neutrale of nul op de meter (NOM) renovaties?

Renovatie

Dit zijn allemaal vraagstukken waar Veluwezoom Verkerk dagelijks mee te maken heeft bij de renovatie van woningen en appartementen welke een broodnodige upgrade nodig hebben. Hierbij worden zaken als een goed binnenklimaat, levensloopbestendigheid en duurzame energieopwekking als randvoorwaardelijk gezien.

Uitvoering

Een goed plan is belangrijk bij een soepel lopende renovatie. In de voorbereidingsfase worden zaken zoals o.a. het tekenwerk, asbest inventarisatie, inspecties, zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV’s), de flora en fauna en het regulier onderhoud besproken en bepaald. Deze onderwerpen zijn erg belangrijk want hiermee valt of staat een project. Veluwezoom Vekerk heeft een specialistich renovatieteam welke u kan assisteren bij het bepalen van de juiste scenario's.

Pluspunten

De belangrijke redenen waarom een opdrachtgever voor ons kiest zijn:

  • Het aangaan van een volledige commitment.
    Veluwezoom Verkerk neemt de volledige verantwoordelijkheid voor een project. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook een sociaal team ingericht welke verantwoordelijk is voor het contact en de communicatie met de bewoners en het ophalen van draagvlak. Wij hebben gemerkt dat dit als een groot pluspunt wordt ervaren.
  • Er is weinig overlast voor de bewoner dan wel de omgeving.
    Door de jarenlange ervaring kan er met relatief weinig overlast worden gewerkt. Veluwezoom Verkerk denkt hierbij mee met de bewoner. 
  • Snelheid van het proces
  • Professionele en vaste partners.

Veluwezoom Verkerk heeft de nodige ervaring in het uitvoeren van renovaties voor woningbouwcorporaties en investeerders. Graag gaan wij het gesprek met u hierover aan.