icon-arrow-right
HomeNieuws 10 woningen van project Tuin van Elden, fase 6, gaan in de verkoop!

10 woningen van project Tuin van Elden, fase 6, gaan in de verkoop!

Actueel

Aanstaande vrijdag, 14 juni, gaan er 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels in de verkoop in het plan Tuin van Elden, fase 6.

De Start Verkoop zal vanaf 16:00 uur zijn in het Informatiecentrum aan de Klapstraat 24b te Elden. Voor meer informatie zie ook deze website https://www.detuinvanelden.nl/.

Tuin van Elden fase 6

Fase 6 gaat samen met fase 7 een buurtje vormen met een authentieke dorpse sfeer. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Gasloos, duurzaam en waardevast

Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. 

Aannemer

Veluwezoom Verkerk Bouw zal wederom zorgdragen voor de bouw van deze woningen binnen Tuin van Elden. Eerder gerealiseerde fases zijn 3, 4a, 4b en 5 is op dit moment in aanbouw.

+