icon-arrow-right
HomeNieuws 18 woningen Mouterijnoort Wageningen worden opgeleverd

18 woningen Mouterijnoort Wageningen worden opgeleverd

Actueel

Onlangs is Veluwezoom Verkerk Bouw begonnen met het opleveren van de woningen van het project van de Mouterijnoort te Wageningen.

De eerste woning is afgelopen week opgeleverd en de laatste woning zal aan het einde van deze maand worden opgeleverd.

Binnen het project worden in totaal 18 woningen gebouwd, waaronder een rij van 9 woningen met een zadeldak en een rij van 9 met een plat dak (3 bouwlagen).

Mouterijnoort

Mouterijnoort is centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen is op loopafstand bereikbaar. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn zelfs in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.

 

Josan Meijers, gedeputeerde van de provincie Gelderland: “Mouterijnoort is een prachtig voorbeeld waar partijen samen werken aan de vernieuwing van de stad. Op een aantrekkelijke plek in de stad ontstaat door de sloop van oude gebouwen en herontwikkeling een nieuwe gemêleerde wijk die goed past bij Wageningen. Daar dragen wij graag aan bij. Ik ben blij dat wij vanuit het programma 'SteenGoed Benutten' dit project financieel kunnen steunen." 'Steengoed benutten' is het Gelderse programma dat helpt om leegstaande of vervallen plekken in dorpen en steden een nieuwe invulling te geven.

 

De woningen liggen aan sfeervolle en autoluwe woonstraatjes en vormen samen hofjes. De omgeving is vriendelijk ingericht met veel groen en nodigt uit elkaar te ontmoeten. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen; de ideale woonspot voor een gezin met jonge kinderen.

 

André Vink van VolkerWessels Vastgoed: “Wageningen is met Wageningen University een echte universiteitsstad met internationale bekendheid en allure. De universiteit en de stad trekken daarom veel studenten en medewerkers vanuit de hele wereld aan. In Mouterijnoort zien we dit terug komen in ons klantenbestand.”

  

Meer informatie over Mouterijnoort is te vinden op www.mouterijnoort.nl

+