icon-arrow-right
HomeNieuws 21 woningen aan de Churchillweg Wageningen in Verkoop

21 woningen aan de Churchillweg Wageningen in Verkoop

Actueel

Maandag 24 september zijn de laatste 21 woningen in het deelgebied De Ambacht (onderdeel van Mouterijnoort) in de verkoop gegaan. De start van de verkoop is gehouden in de bibliotheek van Wageningen. Er was een goede opkomst en veel positiviteit over het nieuwe plan. De inschrijving sluit op maandag 1 oktober, waarna de woningen toegewezen zullen worden. 

 

De woningen zijn ontwikkeld door de combinatieVolker Wessels Vastgoed en Van Swaay projectontwikkeling. 

 

 

Mouterijnoort

De laatste fase van Mouterijnoort bestaat uit 21 statige Herenhuizen gelegen aan de Churchillweg te Wageningen. De Churchillweg is centraal gelegen aan de rand van de binnenstad van Wageningen. 

 

De herenhuizen

De riante woningen met unieke architectuur zijn er in diverse beukmaten variërend van 5.4 m tot 6.30 m breed. Het ontwerp is dusdanig opgezet dat alle beschikbare ruimten maximaal kunnen worden benut ten gunste van het wooncomfort. Alle woningen hebben de tuinligging op het westen.

 

Er worden 6 woningen standaard gasloos uitgevoerd. Bij de overige woningen hebben kopers de mogelijkheid om als optie ervoor te kiezen om de woning gasloos uit te laten voeren. 

 

+