icon-arrow-right
HomeNieuws 3Bloem Doetinchem in trek

3Bloem Doetinchem in trek

Actueel

De verkoop van de woningen in het nieuwbouwplan 3Bloem in Doetinchem verloopt voorspoedig. 3Bloem wordt gerealiseerd door VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk Bouw, beiden VolkerWessels-ondernemingen. De woningen worden ontwikkeld in het plangebied de Bloemenbuurt, dat wordt herontwikkeld op initiatief van Sité Woondiensten.

 

 

 

AI Tweekap A2-A3

3Bloem is gelegen aan een park dat de Bloemenbuurt verbindt met natuurgebied Koekendaal. De grote verscheidenheid aan woningen, in combinatie met de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, zorgen er voor, dat de huizen erg in trek zijn. Alle woningen worden aangeboden met een “energienota-nul” optie: de toekomstige bewoner kan zelf bepalen hoe duurzaam de woning wordt.

De eerste fase van 3Bloem bestaat uit 20 woningen, waaronder rij- en twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen op grote kavels. Op dit moment is reeds 70% verkocht. Eind 2014 wordt gestart met de bouw van deze woningen. Dat de verkoop goed loopt geeft aan dat de woningmarkt in beweging komt en er weer doorstroming plaatsvindt.

Op www.3bloem.nl kunt u meer informatie vinden over het plan 3Bloem en de verkopende partijen.

Nieuws

Meer nieuws

Voorspoedige voortgang 3Bloem fase 2 Doetinchem

De bouw van het project 3Bloem fase 2 in Doetinchem verloopt voorspoedig.

Viering hoogste punt 3Bloem in Doetinchem

Vandaag hebben wij (VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk) samen met toekomstige bewoners en betrokken partijen het...

+