icon-arrow-right
HomeNieuws Alle woningen Villa Elden onder optie

Alle woningen Villa Elden onder optie

Actueel

Onlangs zijn er 6 appartementen en 1 penthouse in een appartementenvilla, genaamd Villa Elden, in de verkoop gegaan. Alle woningen staan inmiddels onder optie. 

Villa Elden

De zes appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 38 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

 

De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

Verkoop

De eerste digitale inschrijfperiode voor een appartement of penthouse liep tot en met zondag 24 november. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. Willemsen makelaars is op dit moment met de potentiële kopers in gesprek om de aankoop defintief te maken. 

 

Bouw

De planning is dat de bouw medio volgend jaar zal starten. 

+