icon-arrow-right
HomeNieuws Alle woningen aan de Churchillweg Wageningen verkocht

Alle woningen aan de Churchillweg Wageningen verkocht

Actueel

Afgelopen vrijdag is de laatste woning van het project aan de Churcillweg in Wageningen verkocht. Hiermee zijn alle 21 woningen defintief verkocht. Veluwezoom Verkerk zal de woningen voor de Combinatie Mouterijnoort gaan bouwen in de wijk Mouterijnoort. Volgende maand zal de bouw van de woningen gaan starten.

21 riante herenhuizen

De riante woningen met unieke architectuur zijn er in diverse beukmaten variërend van 5.4 m tot 6.30 m breed. Het ontwerp is dusdanig opgezet dat alle beschikbare ruimten maximaal kunnen worden benut ten gunste van het wooncomfort. Alle woningen hebben de tuinligging op het westen.

 

Er worden 6 woningen standaard gasloos uitgevoerd. Bij de overige woningen hebben kopers de mogelijkheid om als optie ervoor te kiezen om de woning gasloos uit te laten voeren. 

Mouterijnoort

Met dit project zal de laatste fase van Mouterijnoort worden afgerond. De woningen zullen worden gebouwd aan de Churchillweg te Wageningen. De Churchillweg is centraal gelegen aan de rand van de binnenstad van Wageningen. 

 

Mouterijnoort is een prachtige nieuwe wijk en centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen ligt op loopafstand. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.

+