icon-arrow-right
HomeNieuws Renovatie Zwanenveld Nijmegen vordert

Renovatie Zwanenveld Nijmegen vordert

Actueel

Voor woningcorporatie Portaal zijn we november 2017 gestart met renovatiewerkzaamheden bij Zwanenveld Nijmegen. 
De flats Bloemberg en Zwaan worden volledig gerenoveerd aan de buitenzijde en de appartementen aan de binnenzijde. 

Bloemberg

Medio november zal de buitenzijde van de Bloemberg geheel gerenoveerd zijn. Hierbij zijn de kop- en de zijgevels onder handen genomen. Inmiddels is het gewijzigde aangezicht zeer duidelijk zichtbaar doordat de steigers inmiddels grotendeels zijn afgebroken. 

 

De woningen aan de binnenzijde zijn ook volledig gerenoveerd. Bij Bloemberg dienen enkel nog het trappenhuis en de algemene ruimtes gerenoveerd te worden. 

 

 

Zwaan

In de tweede flat 'Zwaan' zijn we onlangs gestart met het gevelwerk. De flat staat volledig in de steigers om dit uit te kunnen voeren.
De keukens en de toiletten in de appartementen zijn reeds gerenoveerd. De overige renovatiewerkzaamheden aan de binnenzijde van de woning dienen nog plaats te vinden. 
 

 

De renovatie

Binnen het project zullen de volgende zaken worden gerenoveerd; dak- en vloerisolatie, kozijn vervangingen en schilderwerk, gevelisolatie en -bekleding, mechanische ventilatie en waar nodig badkamer, keuken en toilet verbetering. Tot slot worden de betonnen galerijen en de balkons geschilderd en het hekwerk vervangen. 

 

Een hele operatie welke we in het begin van het tweede kwartaal van 2019 verwachten af te ronden. 

+