icon-arrow-right
HomeNieuws Appartementencomplexen Leidsche Rijn gaan de hoogte in

Appartementencomplexen Leidsche Rijn gaan de hoogte in

Actueel

Begin mei zijn we gestart met de realisatie van een tweetal appartementencomplexen voor Woningcorporatie Portaal in de vinex-wijk Leidsche Rijn. Het nieuwbouwproject heeft na oplevering in totaal 130 sociale huurappartementen.

Realisatie

Bij het complex bij Station Terwijde zijn we inmiddels zover dat het eerste gedeelte van de 2de verdiepingsvloer gestort is zodat de houtskeletbouw elementen geplaatst kunnen worden. Doordat bij de eerste verdiepingsvloer de galerijplaten geplaatst zijn krijg je al een goed beeld van uitstraling van het complex. We verwachten aan het einde van het jaar het hoogste punt bij dit complex te realiseren. Het tweede complex kent een latere planning. Bij dit complex verwachten in februari 2020 dat we het hoogste punt bereiken.

 

 

Leidsche Rijn

Beide locaties liggen op steenworp afstand van treinstation Utrecht Terwijde in de wijk Het Zand, Leidsche Rijn in Utrecht. In het westelijke gebouw komen 70 appartementen en in het oostelijke gebouw 60 appartementen. 

Duurzame warmte

De 130 appartementen worden verwarmd met duurzame warmte uit de BioWarmte Installatie van Eneco. Alle woningen zijn hiermee NOM (nul op de meter) en dit uniek voor een appartementencomplex van deze omvang.  

+