icon-arrow-right
HomeNieuws Binnenkort gaan er 16 royale woningen bij Regenboog Elst in de verkoop

Binnenkort gaan er 16 royale woningen bij Regenboog Elst in de verkoop

Actueel

Medio mei gaan er 16 royale rij- & hoekwoningen in Elst in de verkoop. De woningen zullen op Westeraan worden gebouwd in de straat Regenboog. Willemsen Makelaars Arnhem zal de verkoop van deze woningen gaan verzorgen. 

Royale woningen

De te bouwen woningen worden royale woningen met maar liefst 5 slaapkamers. De woningen krijgen 3 volledige bouwlagen en worden voorzien van een plat dak waardoor de ruimte in de woning optimaal benut kan worden. 

 

De woningen zullen gasloos opgeleverd worden met een (lucht)warmtepomp.

 

 

Regenboog locatie

Westeraam is perfect ontsloten, met een eigen Intercitystation op loopafstand, directe aansluiting op de snelwegen A15 en A325 en met het centrum van Arnhem en Nijmegen op slechts 10 autominuten afstand. 

 

Wonen in Westeraam betekent wonen in een groene omgeving. Er is nadrukkelijk rekening gehouden met de natuurlijke elementen in het gebied. Groen speelt een belangrijke rol. Mooie zichtlijnen, lanen en waterlopen die uitnodigen om lekker langs te wandelen. Het  natuurpark Lingezegen ligt op loopafstand. Doordat Westeraam een open, ruime, kindvriendelijke en veilige wijk is, is het er prettig en veilig wonen. 

Verkoop

Medio mei zullen de woningen in de verkoop gaan via Willemsen Makelaars in Arnhem. Voor meer informatie zie: https://www.willemsen.nl/

+