icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw 9 niaNesto woningen Oosterhout

Bouw 9 niaNesto woningen Oosterhout

Actueel

Dit jaar is de bouw gestart van de 9 niaNesto woningen in Oosterhout voor woningcorporatie Portaal.

Deze prijsvraag is gewonnen door VolkerWessels Vastgoed en de woningen worden nu door ons gebouwd.  Het betreft 9 sociale huurwoningen, die geen energielasten hebben en waarbij de huurder vrijheid heeft gekregen om zijn eigen gevel en indelingen te kiezen.

Foto

Energienota-nul

VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk ontwikkelen en realiseren deze huurwoningen voor woningcorporatie Portaal, waarbij een prestatiegarantie voor 15 jaar is afgegeven voor de installaties en het  VolkerWessels energienota-nul concept.

Tevens worden de woningen 15 jaar lang onderhouden. Deze woningen zijn ontwikkeld op basis van het PlusWonen concept  en het Wooniversum heeft een belangrijke rol gespeeld bij de beleving en het samenstellen van de droomwoning van de huurders. De woningen worden uitgevoerd met hoge isolatiewaardes, triple glas, een gebalanceerd ventilatiesysteem, luchtwarmtepomp en het complete dakvlak aan de zuidzijde wordt voorzien van pv-cellen. De woningen worden binnen 4 maanden gerealiseerd.

Voor meer informatie over ons PlusWonen-concept en het Wooniversum verwijzen wij u graag naar Concepten op onze website.

Facebook wordt momenteel actief ingezet om de bewoners te informeren over de voortgang van het werk en om energiebewustzijn te creëren.

De eerste energiewinst wordt nu al geboekt bij deze mensen. Daarnaast vindt continu innovatie plaats op het gebied van monitoring (waarbij Homij en Dec- Energy actief betrokken zijn) en op het gebied van toepassing van circulaire materialen.

Bron: VolkerWessels Vastgoed

Projecten

Alle projecten
+