icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw gestart van de laatste fase van Mouterijnoort Wageningen

Bouw gestart van de laatste fase van Mouterijnoort Wageningen

Actueel

We zijn gestart met de bouwwerkzaamheden van 21 herenhuizen op Mouterijnoort. Met deze 21 herenhuizen is de wijk Mouterijnoort compleet en zijn alle fases opgeleverd. Veluwezoom Verkerk Bouw heeft, naast deze woningen, al meerdere fases van Mouterijnoort gebouwd. De planning is dat de eerste woningen in het vierde kwataal van 2019 worden opgeleverd. 

Herenhuizen

De 21 woningen zijn riante woningen met een unieke architectuur. Het ontwerp is dusdanig opgezet dat alle beschikbare ruimten maximaal benut kunnen worden omdat de woningen drie volledige woonlagen hebben. 

 

 

Mouterijnoort

Met dit project zal de laatste fase van Mouterijnoort worden afgerond. De woningen zullen worden gebouwd aan de Churchillweg te Wageningen. De Churchillweg is centraal gelegen aan de rand van de binnenstad van Wageningen. 

 

Mouterijnoort is een prachtige nieuwe wijk en centraal gelegen in Wageningen. De binnenstad met alle winkel- en horecavoorzieningen ligt op loopafstand. Scholen, kinderopvang en supermarkten zijn in de directe omgeving aanwezig. Bovendien is de wijk zeer goed ontsloten voor zowel auto- als fietsverkeer en openbaar vervoer.

+