icon-arrow-right
HomeNieuws Veluwezoom Verkerk start met de bouw van de Fashion Outlet Zevenaar

Veluwezoom Verkerk start met de bouw van de Fashion Outlet Zevenaar

Actueel

In april heeft de gemeente Zevenaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de Fashion Outlet Zevenaar afgegeven. Nu de inzagetermijn is verlopen en er geen bezwaren zijn ingediend, zijn de voorbereidingen voor de start van de bouw van de Fashion Outlet begonnen. 

De outlet

Fashion Outlet Zevenaar wordt 17.600 m2 (inclusief supermarkt) groot en zal meer dan 2.300 parkeerplaatsen krijgen. Fashion Outlet Zevenaar is een ontwikkeling van de Ontwikkelingsorganisatie FOZ B.V., een samenwerking tussen Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en Stable International.

 

Veluwezoom Verkerk Bouw zal vervolgens de complete bouw van dit project op zich nemen. De verwachting is dat we in de eerste helft van volgend jaar gaan starten met de werkzaamheden en in het najaar van 2021 zal de Fashion Outlet Zevenaar open gaan.

Trots

We zijn er erg trots op dit project te mogen ontwikkelen en te gaan bouwen / realiseren. Een uniek project!
De architectuur van Fashion Outlet Zevenaar wordt erg aansprekend voor de regio. Diverse kenmerkende gebouwen in de regio hebben gediend als inspiratiebron en zijn terug te vinden in de outlet, zoals onder meer de markthal in Didam, Huis Halsaf in Babberich, de Panoven in Zevenaar en Huis Aerdt in Herwen. 

Ideale ligging

De Fashion Outlet Zevenaar is in de 'achtertuin' van Veluwezoom Verkerk. De outlet is daarnaast uitstekend bereikbaar door de nieuw te realiseren afslag aan de A12 en doortrekking van de A15, maar ook door de ligging op nog geen 5km van Duitsland. 

Toerisme

Er zullen tussen de 90 en 100 verschillende merken komen, met zowel nationaal als internationaal aansprekende merken. Er zal eveneens een gevarieerd aanbod aan horeca aanwezig zijn, waardoor de bezoekers echt een volledig dagje uit kunnen beleven. 

+