HomeNieuws Nu in de verkoop! 16 ruime woningen op Regenbooglocatie Elst

Nu in de verkoop! 16 ruime woningen op Regenbooglocatie Elst

Op vrijdag 17 mei gaan er 16 woningen op de Regenbooglocatie in Elst in de verkoop. De woningen zijn rij- en hoekwoningen en hebben verassend veel ruimte met 3 volledige bouwlagen. De woningen worden met veel extra’s als een keuken en mooi sanitair opgeleverd.

De locatie is op de Westeraam in Elst. Alle voorzieningen zijn hierdoor op loop- en fietsafstand zoals winkels in de dorpsstraat, scholen en het Station Elst.

Kijk voor meer informatie over dit plan op www.regenbooginelst.nl.

Ruime familiehuizen

De huizen zijn ruime familiehuizen met zelfs standaard 5 slaapkamers. Daarnaast is er de mogelijkheid de woning nog ruimer te maken door optioneel uit te bouwen met 1,20 of 2,40 op de begane grond en 1,20 op de verdiepingen.

Alle woningen worden gasloos opgeleverd.

Start verkoop

Opvrijdag 17 mei zullen de woningen in de verkoop gaan. De start verkoop zal plaatsvinden om 18.30u bij De Vereeniging in Elst.

Willemsen Makelaars zal zorgdragen voor de verkoop van de woningen.

Veluwezoom Verkerk Bouw

De woningen zijn een eigen ontwikkeling van Veluwezoom Verkerk en ook de bouw wordt in eigen beheer uitgevoerd.