icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering Albert Heijn Ulft

Oplevering Albert Heijn Ulft

Actueel

Veluwezoom Verkerk heeft de winkel Albert Heijn aan de Veldstraat 10 in Ulft (Fase 2 Centrumplan Ulft) opgeleverd.

Onder grote belangstelling is door supermarktmanager Gerwin Cornielje een lint doorgeknipt, waarmee de winkel officieel werd geopend.Gerwin Cornielje: ‘ik ben trots op deze mooie winkel en sta met een gemotiveerd team van medewerkers klaar om onze klanten te verwelkomen’.

 

Oplevering 1

Fase 2 Centrumplan Ulft

De supermarkt aan de zuidzijde van het centrum van Ulft is ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed en vormt de tweede fase van het Centrumplan Ulft.

De bouw heeft slechts 9 maanden geduurd.

 

De 78 parkeerplaatsen die op het dak van de 2.700m² grote supermarkt liggen, zijn bereikbaar via een ruime hellingbaan. Via trap of lift komen bezoekers vervolgens direct uit in de winkel.

 

Het gebouw is ontworpen door OpZoom architecten uit Arnhem en refereert aan de architectuur uit het rijke, industriële verleden van Ulft. Het markante metselwerk geeft het gebouw een fraaie uitstraling, die goed past in de omgeving.

Oplevering 3

Openingshandeling

Wethouder Kuster van de gemeente Oude IJsselstreek verrichtte de openingshandeling voor de nieuwe weg over het gebied de Keurkamer, die zorgt voor een goede bereikbaarheid van het centrum van Ulft. ‘De nieuwe full service-supermarkt is een mooie aanvulling op het winkelassortiment van Ulft, die de functie van Ulft als regionaal winkelcentrum zal versterken’.

 

Bron: VolkerWessels Vastgoed

 

 

 

 

 

 

Projecten

Alle projecten
+