icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering zorgappartementen Campanula in Lent

Oplevering zorgappartementen Campanula in Lent

Actueel

Op vrijdag 3 juni jl. hebben wij de 32 zorgappartementen Campanula in Lent opgeleverd aan opdrachtgever Talis.

Talis heeft het pand gelijk overgedragen aan ZZG Zorggroep.

 

 

IMG-20160603-WA0006.jpg

Aanwezigen

Bij de oplevering waren aanwezig: de heren Clemens Nolten en Daan Heijmans van opdrachtgever Talis, de heren Gabri Jansen van ZZG en Jan Klijn Fame opzichter ZZG, de heren Niels Kruitwagen (uitvoerder Veluwezoom Verkerk Bouw), de heer Benjamin Kersten (timmerman bij Veluwezoom Verkerk Bouw) en de heer Hennie Wissing (Technisch projectleider Veluwezoom Verkerk Bouw).

Project

In juni 2015 startte de bouw van Project beschermde woonvorm Campanula in het eiland van Laauwik in Lent, nabij de uitkijktoren.  Er zijn 32 appartementen gebouwd van 45-50m2.


De nieuwe bewoners zijn mensen die door een complexe zorgvraag of door dementie op zoek zijn naar een veilige, nieuwe woonomgeving. In Campanula zetten zij hun leven zo veel mogelijk voort op een manier die ze gewend zijn. Familie en de buurt zijn volop betrokken. En de benodigde zorg is 24 uur per dag binnen handbereik.


Voldoen aan zorgvraagCampanula Talis
De nieuwbouw voldoet volledig aan de eisen van mensen met een complexe zorgvraag. Toch is de nieuwbouw ook zeer flexibel. Het ontwerp is zodanig dat de gemeenschappelijke ruimten eenvoudig (dat wil zeggen: zonder ingrijpende constructieve en bouwkundige maatregelen) toegevoegd kunnen worden aan de naastgelegen appartementen.

 

Samenwerking Talis en GGZ Zorggroep
Woningcorporatie Talis is eigenaar van dit gebouw en ZZG zorggroep gaat de zorg verlenen. Met het oog op het groeiend aantal ouderen en het langer thuis wonen van deze doelgroep, hebben Talis en ZZG zorggroep een concept ontwikkeld dat hierbij aansluit: kleinschalige, toekomstbestendige beschermd wonen-projecten in de wijk.


De beschermde woonvorm Campanula is een van de projecten. Afhankelijk van de zwaarte van de zorg, levert ZZG zorggroep de zorg met verblijf aan bewoners of hebben de bewoners een huurcontract bij Talis en verleent ZZG zorggroep de benodigde zorg.

Oplevering

Wij bouwen voor Talis nog een zorgappartementencomplex in Nijmegen.

De oplevering van dit complex zal binnenkort plaatsvinden.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Hoogste punt voor beschermde woonvorm Campanula in Lent

Vrijdag 11 december heeft de bouw van de beschermde woonvorm Campanula in Lent het hoogste punt bereikt. In juni van dit jaar...

Ondertekening contract 64 zorgappartementen

Vandaag was de ondertekening van het UAV-GC contract voor het realiseren van 2 x 32 zorgappartementen in Nijmegen/Lent in...

Veluwezoom Verkerk wint tender 64 zorgappartementen in Nijmegen en Lent

In opdracht van woningcorporatie Talis uit Nijmegen gaat Veluwezoom Verkerk Bouw bv 64 zorgappartementen voor ZZG zorggroep...

+