icon-arrow-right
HomeNieuws Renovatieproject 131 appartementen Zwanenveld succesvol uitgevoerd

Renovatieproject 131 appartementen Zwanenveld succesvol uitgevoerd

Actueel

Afgelopen week hebben we gevierd dat het renovatieproject, welke we hebben mogen uitvoeren voor Woningcorporatie Portaal, is afgerond. Bij het project zijn twee appartementencomplexen, Bloemberg en De Zwaan, duurzaam verbeterd en naar NOM ready gebracht. De appartementen worden voornamelijk bewoond door ouderen.

De gemiddelde klanttevredenheid van het project was een 7.9. 

De werkzaamheden

De werkzaamheden waren erop gericht om de appartementencomplexen NOM ready te krijgen. NOM-ready betekent dat we nu alles gaan doen om zoveel mogelijk te isoleren/ventileren om in de toekomst naar NOM te kunnen gaan. Dit betekent dat we nog niet van het gas af gaan.

Binnen het project zullen de volgende zaken worden gerenoveerd; dak- en vloerisolatie, kozijn vervangingen en schilderwerk, gevelisolatie en -bekleding, PV panelen, mechanische ventilatie en waar nodig badkamer, keuken en toilet verbetering. Tot slot worden de betonnen galerijen en de balkons geschilderd en het hekwerk vervangen. 

 

Deze operatie heeft meer dan een jaar in beslag genomen.

Klankbordgroep en draagvlak

Binnen 2 weken na het delen van het renovatievoorstel was het draagvlak voor het uitvoeren van het plan reeds behaald. Het projectteam heeft in de voorbereiding een klankbordgroep opgericht met bewoners, die zich zeer actief in hebben gezet als ambassadeur.

Woningcorporatie Portaal

Veluwezoom Verkerk Bouw heeft dit project in opdracht van Woningcorporatie Portaal uitgevoerd.

Projecten

Alle projecten
+