HomeNieuws ROCK Utrecht breidt de voorraad (studenten)woningen in Utrecht flink uit

ROCK Utrecht breidt de voorraad (studenten)woningen in Utrecht flink uit

Round Hill Capital heeft, in samenwerking met investeerder KKR, een te realiseren project van 750 (studenten)woningen gekocht van Ontwikkelingscombinatie Oudenrijn (OCO). Het project is een ontwikkeling van OCO, een samenwerking tussen Van Beek & Partners Vastgoedbeleggingen, Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en DSO Deelnemingen, met als gedelegeerd ontwikkelaar Icoon Vastgoed.

ROCK Utrecht

De naam voor het project is ROCK Utrecht en omvat in totaal 750 wooneenheden, aangevuld met ruim 3.500 m2 commerciële ruimten en ruim 200 parkeerplaatsen. Het woonprogramma omvat zowel studentenhuisvesting als appartementen gericht op jong professionals.

Na voltooiing van de bouw zal het project worden beheerd door Round Hill's operationele platform voor Europese studentenhuisvesting The Nido Collection.

Realisatie

Veluwezoom Verkerk Bouw en Wessels Rijssen zullen voor de realisatie van dit plan zorg gaan dragen.