icon-arrow-right
HomeNieuws De verkoop loopt goed!

De verkoop loopt goed!

Actueel

25 koopwoningen van het project Oosthof (Schuytgraaf Arnhem) zijn vorige maand in de verkoop gegaan. Inmiddels staan 22 woningen onder optie en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Potentiële kopers kunnen zich nog aanmelden. Het project is in samenwerking met Van Wonen en SVP Architectuur en Stedenbouw.

Scandinavisch wonen

In de Schuytgraaf in Arnhem zullen 44 diverse grondgebonden woningen met ‘Nordic Living’ als uitgangspunt in het project Oosthof in de wijk Bolderbuurt komen. In deze ruim opgezette wijk komen 25 koopwoningen en 19 huurwoningen. De woningen worden volledig energieneutraal en voorzien van veel natuurlijke materialen. Het project Oosthof vormt het eerste deelplan in de wijk Bolderbuurt.

Bolderbuurt

De Bolderbuurt verrijst in het Zuiden van Schuytgraaf, grenzend aan de ecologische zone en Park Lingezegen. De ligging op de grens van de wijk en het park zorgt voor een relaxed woonlandschap. Er worden de komende jaren verschillende deelbuurtjes ontwikkeld en tal van woningen die net even anders zijn, maar samen wel een heel evenwichtig beeld scheppen. 

+