icon-arrow-right
HomeNieuws Woningen Trambaan Lengel opgeleverd

Woningen Trambaan Lengel opgeleverd

Actueel

Onlangs heeft Veluwezoom Verkerk Bouw 12 woningen van fase 2 op de Trambaan te Lengel opgeleverd. 

Binnen fase 2 zijn er 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Fase 1 en 2

Het project Trambaam Lengel is in een aantal fases opgedeeld geweest. In het begin van het project zijn er 13 NOM- MorgenWonen woningen gebouwd. Dit zijn huurwoningen waar de bewoners begin dit jaar zijn ingetrokken.

 

Vervolgens zijn er 2 fases koopwoningen gerealiseerd.

In fase 1 zijn er 6 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd en in fase 2  zijn er 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 4 levensloopbestendige woningen.

 

Op dit moment wordt de infrastructuur / bestrating nog aangeleverd en hiermee wordt een unieke plekje in Lengel opgeleverd. 

Lengel

In het heuvelachtige en bosrijke stuwwallengebied van Montferland, ligt het mooie dorpje Lengel. Dit dorpje grenst aan de Duitse grens en wordt gekenmerkt door haar lintbebouwing, vele weilanden en diverse monumenten. Het ligt aan de rand van 's-Heerenberg en is tegenwoordig ook onderdeel van dit dorp. Toch heeft Lengel haar eigen karakter behouden.

 

Lengel is geliefd door menig natuurliefhebber die wil genieten van de prachtige omgeving. Daarnast biedt Lengel een rijk verenigingsleven, een uitbundig carnaval en beschikt de omgeving over een ruime keus aan winkel, een weekmarkt en tal van overige voorzieningen voor jong en oud.

+