icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juli 2023

Veilig Werken Pluim projectteam The Harbour House Rijswijk

Veiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Op al onze projecten kijken wij continu naar de prestaties op het gebied van veiligheid. Elk kwartaal ontvangt de veiligste bouwplaats of persoon onze Veilig Werken Pluim.

Dit kwartaal is het het projectteam van The Harbour House in Rijswijk (Transformatie 142 appartementen) dat de Veilig Werken Pluim heeft verdiend. Vanmorgen is de Veilig Werken Pluim door Ron Brons, Dennis Meuleman en Marco Damen uitgereikt aan Patrick van Es en zijn team.

Patrick geeft het goede voorbeeld op het gebied van veiligheid op de bouw. Zo wordt twee keer per week 'veiligheid en planning' met alle voorlieden besproken en zijn er acht goede Pluim-meldingen en 14 MOHS-meldingen (Melding Onveilige Handeling en/of Situatie) gemaakt.

Patrick en team, bedankt!