icon-arrow-right
HomeNieuws Veluwezoom Verkerk bezoekt VolkerWessels Bouwmaterieel en De Mors voor een instructiedag “Veilig Hijsen”

Veluwezoom Verkerk bezoekt VolkerWessels Bouwmaterieel en De Mors voor een instructiedag “Veilig Hijsen”

Actueel

Veilig werken is van het grootste belang bij VolkerWessels Bouwmaterieel en Veluwezoom Verkerk Bouw. Zorgen dat je medewerkers weten wat ze veilig kunnen doen begint met een goede instructie. In samenwerking met VTC (Verticaal Transport Centrum) is op 24 april jl. een leerzame en prettige dag georganiseerd door VolkerWessels Bouwmateriaal voor 32 van onze medewerkers.

De instructiedag

De instructiedag - die in het teken stond van “Veilig Hijsen”- startte bij Timmerfabriek “De Mors” in Rijssen waar aan de hand van een rondleiding informatie werd gegeven over onder andere My CUBY waar prefab badkamers en toiletunits worden geproduceerd, de panelenhal en de kozijnenfabriek.

 

Het tweede deel van het programma vond plaats op de werf van VolkerWessels Bouwmaterieel. Hierin liet Ron Frazer (directeur van VolkerWessels Bouwmaterieel) middels een bedrijfspresentatie onder andere de 3D materieelbibliotheek zien. Daarnaast werd er gesproken over de impact van slimme en schone bouwlogistiek naar de toekomst toe.

 

Na deze presentie werd een bezoek gebracht aan de werf, waarbij alvast diverse aspecten van veiligheid worden besproken.

VTC

VTC is o.a. gespecialiseerd in het geven van trainingen en instructies en vertaalt praktijkwensen naar kennis. Er is o.a. uitgebreid aandacht besteed aan het veilig aanslaan van lasten.

Een leerzame dag

Al met al een bijzonder leerzame dag voor onze medewerkers dankzij VolkerWessels Bouwmaterieel, De Mors en VTC. “Een dag waarin veiligheid, educatie en vooral een prettige en ontspannen samenwerking centraal staan, leidt ons naar betere resultaten en dit alles maakte voor Veluwezoom Verkerk Bouw een bijzonder geslaagde dag”, aldus Ron Brons (directeur).

 

+