icon-arrow-right
HomeNieuws Viering hoogste punt 3Bloem in Doetinchem

Viering hoogste punt 3Bloem in Doetinchem

Actueel

Vandaag hebben wij (VolkerWessels Vastgoed en Veluwezoom Verkerk) samen met toekomstige bewoners en betrokken partijen het bereiken van het hoogste punt van het project 3Bloem in Doetinchem gevierd.

3Bloem

De bouw van 3Bloem in Doetinchem verloopt voorspoedig.

Kopers konden de vorderingen van hun eigen woning vandaag bekijken.

Aansluitend was er een gezellig samenzijn met traditioneel "pannenbier".

 

Inmiddels is 70% van de woningen verkocht waarmee 3Bloem nu al een groot succes is. De woningen zijn ontwikkeld in de "Bloemenbuurt", een wijk die wordt herontwikkeld in samenwerking met Sité Woondiensten.

 

 

 

Fase 1

De eerste fase van 3Bloem bestaat uit 20 woningen, waaronder rij- en twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen op grote kavels. De woningen liggen aan een park, waarmee de Bloemenbuurt wordt verbonden met natuurgebied Koekendaal. De grote verscheidenheid aan woningen, in combinatie met de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, zorgt ervoor dat deze erg gewild zijn. Alle woningen kunnen 'energienotanul' worden opgeleverd. Dit betekent dat de toekomstige bewoner zelf kan bepalen hoe energiezuinig de woning wordt.

Fase 2

Zaterdag 7 maart start de verkoop van 22 koopwoningen in fase 2. De nieuwe woningen, waarvan de start bouw eind dit jaar plaatsvindt, worden gerealiseerd op de hoek van de Asterstraat en de Oude Terborgseweg in Doetinchem.

 

 

Nieuws

Meer nieuws

3Bloem Fase 2 binnenkort in verkoop

Na een succesvolle Fase 1 van het nieuwbouwproject 3Bloem in Doetinchem gaan de koopwoningen van Fase 2 binnenkort in de...

3Bloem Doetinchem in trek

De verkoop van de woningen in het nieuwbouwplan 3Bloem in Doetinchem verloopt voorspoedig. 3Bloem wordt...

+