HomeNieuws 21 woningen Vierslag Noord in verkoop

21 woningen Vierslag Noord in verkoop

Op vrijdag 31 augustus 2018 zijn er 21 woningen van fase 2 van 4Slag Noord in Elst, waarvan één vrijstaande woning en twintig twee-onder-een-kapwoningen, in verkoop gegaan. De woonoppervlaktes variëren van 150 tot 159 m2.

Op dit moment is de bouw van 25 woningen van fase 1 van 4Slag Elst nog volop in aanbouw.

Veluwezoom Verkerk

Binnen het project 4Slag Elst heeft Veluwezoom Verkerk reeds meerdere projecten gebouwd en nog in aanbouw.

Medio 2018 zijn er 36 woningen van 4Slag Midden opgeleverd en op dit moment worden er nog 25 woningen op 4Slag Noord gebouwd.

De woningen welke ontwikkeld worden zijn veelal twee-onder-een-kap woningen en rij-woningen.

Elst, Arnhem en Nijmegen om de hoek

In Vierslag woon je aan de rand van Westeraam. Uitkijkend over het water, met lekker veel groen voor de deur en met Elst, Arnhem en Nijmegen om de hoek. Hier geniet je van het goede leven in een kinderrijke omgeving met alle voorzieningen vlakbij.