icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Omgeving

Veluwezoom Verkerk is een bouwer met oog voor haar omgeving. Bij ieder project staan goede communicatie en een prettige samenwerking met de omgeving en onze stakeholders centraal. Beperken van hinder is ons streven. Vooral in binnenstedelijk en operationeel gebied. Wij stemmen de logistiek, werkmethodieken en materieel daarom zo veel mogelijk af op de omgeving.

Bewuste-bouwers-750x300.png

Bewuste bouwers

Het is voor ons heel belangrijk de bouwplaats netjes te houden. Onze bouwplaats is immers het visitekaartje van ons bedrijf.

Daarom hebben wij ons aangesloten bij de onafhankelijke stichting Bewuste Bouwers. Deze stichting is mede opgericht door ons moederbedrijf VolkerWessels.

Lees meer
Woning met bouwtekening.jpeg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf zijn wij ons bewust van de impact van ons handelen op mens en milieu. Wij geloven we in een leefomgeving waarin levenskwaliteit centraal staat. Levenskwaliteit gaat over de mens achter onze projecten. Onze ambitie is om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van gebruikers en bewoners.

Lees meer