icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Veiligheid

Veiligheid is een van de speerpunten van VolkerWessels en dus ook Veluwezoom Verkerk.

WAVE

WAVE

Hoewel veiligheid in ons DNA zit en we ons vaak heel bewust zijn van de gevaren in ons werk, houden de regels en waarden van ons veiligheidsprogramma 'WAVE' (Wees Alert Veiligheid Eerst) onze mensen extra alert en secuur. Onze kernwaarde is “we werken veilig of we werken niet”. Deze regels hanteren we met elkaar en leven we ook na.
Dit geldt ook voor onze inleenkrachten en onderaannemers.

vca afbeelding.png

VCA**

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Aspecten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) worden in een zeer complete vragenlijst uitgewerkt. Deze lijst doet dienst als doorlichtings- en screeningssysteem voor bedrijven die werkzaamheden verrichten voor derden. De twee sterren geven aan dat het hier gaat om het algemene (hoogste) niveau van goedkeuring.