geplaatst op 04 juni 2021

BIM-Manager

Ben jij die enthousiaste BIM-Manager die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer direct
Bedrijf
Veluwezoom Verkerk bv
Zevenaar
HBO

Wie zijn wij?

Veluwezoom Verkerk Bouw is sterk in het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten op het gebied van wonen, t.w. grondgebonden woningen, appartementen, renovatie en transformatie. Als onderdeel van het VolkerWessels concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

Wij zijn voortdurend innovatief bezig en hebben aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomst bestendig zijn en tegen concurrerende prijzen. Hierdoor is digitalisatie een zeer belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

Om deze procesoptimalisatie binnen onze organisatie verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een BIM-MANAGER.

Dit wordt jouw job

Als BIM-Manager ben je de initiator van alle BIM-projecten in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en uitdragen van het VolkerWessels BIM-beleid en het creëren van randvoorwaarden binnen de organisatie om projecten met BIM uit te voeren.

Je zet je in voor de implementatie van systemen en processen die BIM gerelateerd zijn. Je creëert contacten met de klant, ontwerppartijen, bouwpartners, detacherings- en wervingsbureaus voor alle fasen in het BIM-proces. Verder zal je een coachende rol vervullen in de BIM-projectteams van de BIM-levenscyclus: ontwikkeling t/m engineering.

Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het continu innoveren en verbeteren van de standaard werk- en bedrijfsprocessen. Belangrijke thema’s hierbij zijn digitalisatie en integrale samenwerking. Je bent als BIM-Manager een pionier en strateeg en werkt vanuit een visie om veranderingen in gang te zetten én de medewerkers hierin mee te nemen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een enthousiaste professional met sterke technische, coachende en sturende vaardigheden. Je beschikt over bouwkundige kennis op HBO-niveau en hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld als BIM-modelleur/BIM-coördinator.

Je hebt een teamspelersmentaliteit, bent een echte verbinder en kan goed overzicht houden en gestructureerd werken. Verder ben je sterk in schriftelijke en mondelinge communicatie op alle niveaus binnen de organisatie en met klanten.

Het is een pré wanneer je kennis hebt van Asta, Trimble Connect, Solibri, Revit BIMSight, Smartboard en Navision.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd.

Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor een optimaal resultaat en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.

Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat en uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie.

Slagkracht I Als onderdeel van VolkerWessels geniet je van de voordelen van een groot concern, dat in de markt bekend staat om haar vergaande expertise en financiële betrouwbaarheid. Hierdoor zijn  innovatieve concepten beschikbaar, is er een bijzonder groot netwerk voor handen en financiële slagkracht om te investeren in nieuwe kansen.

Wij  beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk. Wij hebben een management dat oog heeft voor talent en je ondersteunt in jouw ontwikkeling.

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen bouwen aan projecten waar we trots op zijn!

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt dit doen door een motivatiebrief met CV te sturen naar Wia Even-Braam (secretariaat/P&O), e-mail: weven@volkerwessels.com.
Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Antoinette Logtmeijer (bedrijfsleider), telnr. 0316-221845 of e-mail: alogtmeijer@volkerwessels.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct