geplaatst op 10 juni 2021

BIM-Modelleur

Ben jij die enthousiaste en proactieve BIM-modelleur die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer direct
Bedrijf
Veluwezoom Verkerk bv
Zevenaar
MBO

Wie zijn wij?

Veluwezoom Verkerk Bouw is sterk in het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten op het gebied van wonen, t.w. grondgebonden woningen, appartementen, renovatie en transformatie. Als onderdeel van het VolkerWessels concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

Bekijk onze bedrijfsfilm via voor een korte impressie van onze organisatie!

Dit wordt jouw job

Als BIM-Modelleur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten in Revit. Je bent betrokken bij het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en vertaalt dit naar een technische aanpak/oplossing.  Bouwkundige trajecten werk je uit in gedetailleerde tekeningen.

Je bouwt en beheert het 3D-model volgens de vastgestelde methodiek en deelt deze met de verschillende BIM-partners. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het beheer van het 3D-model en de verschillende tekeningen per fase waarin het ontwerpproces zich bevindt.

Je voert zelfstandig en/of in overleg met het projectteam wijzigingen door en je bent in staat, om samen met het projectteam, het 3D-model geschikt te maken als output voor de planning en kosten.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een enthousiaste en proactieve BIM-professional op minimaal MBO-4 niveau met aantoonbare ruimtelijke en bouwkundige ervaring en inzicht. Je hebt ruime ervaring met Revit. Je bent gedreven om jouw werkzaamheden binnen deadlines te realiseren, werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Omdat je veel overlegt met collega’s en externe partijen is een goede beheersing van de Nederlandse taal vanzelfsprekend. Verder kun je zowel goed in teamverband, alsook zelfstandig werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd.

Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor een optimaal resultaat en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.

Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat en uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie.

Slagkracht I Als onderdeel van VolkerWessels geniet je van de voordelen van een groot concern, dat in de markt bekend staat om haar vergaande expertise en financiële betrouwbaarheid. Hierdoor zijn  innovatieve concepten beschikbaar, is er een bijzonder groot netwerk voor handen en financiële slagkracht om te investeren in nieuwe kansen.

Wij  beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk. Wij hebben een management dat oog heeft voor talent en je ondersteunt in jouw ontwikkeling.

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen bouwen aan projecten waar we trots op zijn!

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt dit doen door een motivatiebrief met CV te sturen aan Wia Even-Braam (secretariaat/P&O),
e-mail: weven@volkerwessels.com.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over ons bedrijf of de functie, neem dan contact op met Antoinette Logtmeijer (bedrijfsleider), telnr. 0316-221845 of e-mail: alogtmeijer@volkerwessels.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct