geplaatst op 18 december 2020

Ervaren projectleider voor complexe bouwprojecten / utiliteitsbouw

Ben jij de projectleider met veel ervaring in complexe bouwprojecten / utiliteitsbouw die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteer direct
Bedrijf
Veluwezoom Verkerk bv
Zevenaar
HBO , WO

Dit wordt jouw job

Je bent een projectleider met veel ervaring in complexe bouwprojecten en utiliteitsbouw. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het rendement van de projecten vanaf de calculatiefase tot en met de nazorg. Je bent budgetverantwoordelijk, geeft leiding aan verschillende projectteams en onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers.
Daarnaast behoren onderstaande werkzaamheden bij jouw takenpakket:

• Het initiëren en voorbereiden van diverse grote bouwprojecten;
  • Richting en sturing geven aan de uitvoering;
  • Toezicht houden op de uitvoering van alle organisatorische, technische, kostentechnische en kwaliteitsactiviteiten betreffende de lopende en nieuwe projecten.

Dit doe je samen met je team, waarbij je rekening houdt met het ontwerp en budget. Je monitort de voortgang gedurende het hele proces en stuurt indien nodig bij. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de klant en directie.

Wat vragen wij van jou?

• Minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie;
  • HBO werk- en denkniveau richting techniek/bouwkunde;
  • Ondernemerschap, inlevingsvermogen en creativiteit;
  • Goede leidinggevende capaciteiten en coachend vermogen, sterk in regievoering;
  • Technisch inhoudelijk sterk en bekend met de verschillende bouwsystemen en uitvoeringsmethodieken;
  • Energie en enthousiasme om samen te werken in een hecht team;
  • Je behoudt het totaaloverzicht en bent in staat om gegevens snel en adequaat te verwerken, te analyseren en verbanden te leggen;
  • Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk.

Wat hebben wij jou te bieden?

• Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor een optimaal resultaat en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.
  • Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie.
  • Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.
  • Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Veluwezoom Verkerk Bouw is sterk in het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten op het gebied van wonen, t.w. grondgebonden woningen, appartementencomplexen, commercieel vastgoed in combinatie met wonen, renovatie en transformatie.
Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren. Als onderdeel van het VolkerWessels concern bieden wij opdrachtgevers zekerheid, uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.

Wij  beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.
Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden wij als werkgever belangrijk. Wij hebben een management dat oog heeft voor talent en je ondersteunt in jouw ontwikkeling.

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk.

Tekengebied 1.png

Solliciteren

Ben jij deze ambitieuze Projectleider Renovatie? Dan horen we graag snel van je. Je kunt solliciteren door middel van het sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Of door een motivatiebrief met CV te sturen aan mevrouw Wia Even: wEven@volkerwessels.com.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt dit doen door een motivatiebrief met CV te sturen naar Wia Even-Braam (secretariaat/P&O), e-mail: weven@volkerwessels.com.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de functie, neem dan contact op Nicolet Bosveld (HR Manager), telnr. 0316-221845 of e-mail: nbosveld@volkerwessels.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct